دستگاه عرق گیری یا گلاب گیری فوق در ۸ سایز مختلف از ۱۰لیتری تا ۱۱۵لیتری از جنس استیل ضد زنگ ۳۰۴ تولید شده است و دارای واشر آبندی نسوز میباشد و نیازی به خمیر یا پارچه بستن ندارد و هیچ بو و بخار از دستگاه عرقگیری خارج نمیشود که مناسب جهت کشیدن انواع عرقیجات گیاهی در منزل و عطاری میباشد.
در ابتدا مقداری گیاه نعنا را شسته و برگهای زرد و پوسیده را جدا نمایید و درون لگن بزرگی به مدت یک روز خیس نمایید
بعد از ۲۴ ساعت گیاه و آب را درون مخزن آلومینیومی ریخته و تا ۳/۴آن را پر نمایید بعد از قسمت کندانسوری یا سرد کن دستگاه تقطیر را که دارای واشر آبندی میباشد روی آن قرار داده و محکم فشار دهید که درست سر جای خود قرار گیرد و روی شعله قرار دهید و شلنگ ورود آب سرد را به شیر پایینی متصل کنید به طوری که آب گرم که سبک است از بالای قسمت کندانسوری خارج گردد و بخارها که داخل مخزن جمع میشود در قسمت مخروطی دستگاه تقطیر تبدیل به مایع میشود و وارد دو لوله بلند دستگاه میگردد در آنجا نیز چون آب سرد وارد میشود عرقیجات شما به صورت سرد خارج میگردد و پرتی بخار ندارد این امر باعث میشود که از درصد عطر و اسانس آن نیز کاسته نمیشود و بلندی لوله تقطیر نیز باعث میشود که املاح گیاه وارد عرق نشود وخیلی شفاف و ارگانیک عرق گیری میکنید،
در ابتدا شعله زیاد باشد و به محض اینکه شروع به ریزش عرق کرد شعله را کم نمایید و شروع به جمع آوری عرق نعنا کنید بهتر است که عرق درون ظرف استیل یا ظرف شیشه ای جمع کنید این کار باعث میشود که عرق شما بو نگیرد و بسیار خوش طعم میشود ،،
بقیه گیاهان هم به همین صورت است که بستگی به اسانس گیاه دارد که هر چقدر گیاه دارای بو بیشتری باشد مانند نعنا شما مقدار گیاه را نسبت به آب ۳۰به ۷۰ میریزید دقت داشته باشید هر چقدر مقدار گیاه نسبت به آب بیشتر باشد به اصطلاح میگویند گلاب یا عرق دو آتیشه چون از غلظت بیشتری بر خوردار است
((با آرزوی سلامتی برای همه شما شرکت آناتجهیز http://anatajhiz.blog.ir))تلفن: 09126706649
سلام،به ازای هر کیلو نعنا چند سی سی عرق بگیریم؟
دقیقا کی عرقگیری رو متوقف کنیم؟
ممنون